Başkan Canpolat: Sandıkları Ak Parti Oylarıyla Dolduracağız

BELEDİYE 28.03.2024 14:03:00 636 0
Başkan Canpolat: Sandıkları Ak Parti Oylarıyla Dolduracağız

 Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdürdü. Bir yandan mahalle mahalle gezen bir yandan da gençlerle buluşan Başkan Canpolat, “El birliğiyle, yan yana 31 Mart’ta sabahın erken saatlerinden itibaren sandıkları AK Parti oylarıyla dolduracağız. Haliliye ilçemiz için şimdiye kadar hızlı adımlarla yürüyorduk, bundan sonraki süreçte Haliliye ilçemiz koşacaktır” dedi.


31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerinde kırsala çıkarma yaptı. Osmanbey, Akçalı, Yeniköy ve Kepirli Mahallelerinde muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, büyük teveccühle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet edip, talepleri dinleyen Başkan Canpolat, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK adaylara destek istedi. Vatandaşlardan destek sözü alan Başkan Canpolat, mahalle sakinleriyle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından bölgeden ayrıldı.

 

 BAŞKAN CANPOLAT, GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

İftar programında üniversiteli gençlerle bir araya gelen Başkan Canpolat’a; AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Enes Yılmaz ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir eşlik etti. Gençlerin sorularını yanıtlayan ve Haliliye Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Başkan Canpolat, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:

“Bugün hemhal olalım, bir olalım, beraber olalım dedik. Sizler de buralara geldiniz ayaklarınıza sağlık, biz ne diyoruz işimizi yaparken? İşimiz hizmet, gücümüz millet ama gençlik olunca burada işimiz hizmet, enerjimiz de gençlik diyoruz. Allah enerjinizi daim etsin. Biz gençliğin ve ufkunun yanındayız. Gençlerin projeler anlamında her türlü fikrine açığız. Haliliye gençliği bizimle beraber mi? Bizde inşallah sizinler beraberiz 7/24 emrinizdeyiz.”

 “Haliliyeli gençler olarak başkanımızın gücüne güç katalım, rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” diyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli ise, “Ben hepinizin huzurunda şahsıma ve gençliğe verdiği desteklerden dolayı Mehmet Canpolat Başkanıma teşekkür ediyorum. Haliliyeli, üniversiteli genç kardeşlerim, bende Haliliyeli bir genç kardeşiniz olarak çok şanslı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Neden şanslıyız? Çok genç bir belediye başkan adayımız var, gençlik kollarından gelen bir belediye başkanımız var ve en önemlisi gençlerin halinden ve dilinden anlayan bir belediye başkanımız var. Bu sebeplerden dolayı biz Haliliyeli gençler olarak bize değer ve kıymet veren belediye başkanımıza inşallah 31 Mart’ta bizim ona dua ve desteklerimizle talip olduğumuzu sizlere ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

 

 Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Enes Yılmaz da, “Bu güzel ortamda bizleri bir araya getiren değerli Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 “HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERDE YER ALMAYA GAYRET EDİYORUZ”

İftar programı sonrası temaslarına Devteyşti Mahallesiyle devam eden Başkan Canpolat, Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Emin Ataş'ın düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. Düger Aşireti mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Canpolat’a; MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir de eşlik etti. Aşiret mensuplarına destekleri için teşekkür eden Başkan Canpolat, “Biz sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Hizmetlerimizle birlikte sizlerin gönüllerinde yer almaya, dualarında olmaya gayret ediyoruz. Hizmet erleriyiz. Biz sizlere hiçbir zaman efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Allah’ın izniyle yine hizmetkar olmaya geleceğiz. El birliğiyle, yan yana 31 Mart’ta sabahın erken saatlerinden itibaren sandıkları AK Parti oylarıyla dolduracağız. Büyükşehir, ilçeler ve meclis sandıkları. 31 Mart akşamı inşallah hep beraber zaferimizi ilan edip, Haliliye ilçemiz için şimdiye kadar hızlı adımlarla yürüyorduk, bundan sonraki süreçte sizlerin de vereceği güçlü desteklerle birlikte Ankara’da ve Şanlıurfa’da, Haliliye ilçemiz koşacaktır. Ben sizlere şimdiden teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.

 “HALİLİYE’MİZİ GELECEĞE HEP BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ”

Mahalle toplantısından ayrılan Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte Öncel Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Cengiz Bakır ve Öncel-Der üyelerini ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden ve 31 Mart yerel seçimlerinde AK adaylara destek isteyen Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

  “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, millete efendi olamaya değil, hizmetkar olmaya geldik ve hizmetkar olmaya geliyoruz. Bize düşen sürekli hizmet etmek, eser üstüne eser koymak. Biz projelerimizle konuşuyoruz. Bizim geçmişte yaptıklarımız, gelecekte vadettiğimiz hizmetlerin teminatıdır. İlçemiz her gün güzelleşiyor, her gün büyüyor, Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi, Şanlıurfa’nın en büyük seçmen sayısı olan ilçesi, ilçemizi güzelleştirmek, gelecek yarınlara hazırlamak, çoluk çocuğumuzla ilgili, gelecekle ilgili adımlar atmak adına yine 31 Mart’ta önümüze bir sandık inecek, ben inanıyorum ve sizlere güveniyorum. İnşallah Şanlıurfa’mızın geleceğini hep birlikte oylayacağız. Bir 5 yılı daha 31 Mart’ta sizlerle birlikte oylayacağız. Bizler de birlik ve beraberlik içerisinde, hükümetimizle beraber sizlere, Urfa’mıza, Haliliye’mize yakışır ve yaraşır bir şekilde gelecekteki adımlara hep beraber hazırlayacağız. Bizleri bugün misafir ettiniz, müteşekkirim sizlere.”


  • Cumartesi 33 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.5 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 31.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

BORSA

  • BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54