CHP, Şanlıurfa'da 6 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hilvan, Eyyübiye, Suruç, Halfeti, Akçakale ve Viranşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

SİYASET 13.02.2024 16:43:00 1725 0
CHP, Şanlıurfa

CHP, yerel seçimlerde Şanlıurfa’da gösterecekleri adaylarını açıklamaya başladı.Dün Parti meclisi toplantısı sonrasında CHP'de Hilvan, Eyyübiye, Suruç, Halfeti, Akçakale ve Viranşehir Belediye Başkan adayları belli oldu.Adaylığı belli olan kişileri CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 

Aday olan Avcı, genel merkezden aradığını söyleyerek sosyal medya hesabı üzerinden, “Dün Akşam partimiz genel merkezi tarafından CHP Hilvan belediye başkan adayı olarak atanmış bulunmaktayım. Öncelikle bu kararı alan MYK, parti meclisi üyelerimiz, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, il başkanımız sayın Ferhat Karadağ ve Milletvekilimiz Mahmut Tanal’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“CHP BELEDİYECİLİĞİ ZAMANI”

 

İl Başkanı Ferhat Karadağ ise Avcı’nın adaylığı hakkında, “CHP Hilvan Belediye Başkan Adaylığı açıklanan, Hilvan Belediye başkan adayımız Mehmet Celal Avcı'yı tebrik eder, başarılar dilerim. Hilvan için hizmet ve CHP Belediyeciliği zamanı” ifadelerini kullandı.

 

 

"Eyyübiye için CHP vakti!"

 

Karadağ, "CHP Eyyübiye Belediye başkan adayı olarak açıklanan, Eyyübiye Belediye başkan adayımız Halil Karakeçili'yi tebrik eder, başarılar dilerim. Eyyübiye'ye hayırlı olsun. Hizmetsizlik Eyyübiye'nin kaderi değil! Eyyübiye için CHP vakti!" diyerek Eyyibiye adayını paylaştı.

 

CHP Parti Meclisi toplantıları sonucunda Hilvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Celal Avcı,

 

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Karakeçili,

 

Akçakale Belediye Başkan Adayı İsa Güçlü,

 

Halfeti Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sevtekin

 

Suruç Belediye Başkan Adayı Burhan Kılıç,

 

Viranşehir Belediye Başkan Adayı ise Mehmet Nur Yaman oldu.


  • Cumartesi 33 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.5 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 31.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

BORSA

  • BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54