Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube başkanlığı için dün yapılan delege seçiminde Osman Yavuz Büyük Fark attı.

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube başkanlığı için dün yapılan delege seçiminde Değişim Hareketi adayı Osman Yavuz merkezdeki 3 ilçede mevcut yönetime fark attı.

EĞİTİM 29.09.2022 08:39:00 1139 0
Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube  başkanlığı için dün yapılan delege seçiminde Osman Yavuz  Büyük Fark attı.

Şanlıurfa’nın  Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü’de Değişim Hareketi Başkan adayı Osman Yavuz 39 delege,  Mevcut Yönetim İbrahim Coşkun ise 28 delege çıkarttı.Diğer ilçelerdeki öğretmenler iki adaydan yana taraf tutmadı.

 

MEVCUT BAŞKAN DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVADI!

 

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesinin mevcut başkanı İbrahim Coşkun dereyi görmeden paçaları sıvadı. Daha 3 ilçede yapılan delege seçimine rağmen kazanma havası yaratan başkan kongreyi hesap etmeden kazandı imajı yarattı.

 

Mevcut başkan İbrahim Çoşkun yaptığı açıklamada   “Bugün il genelinde 13 ilçede yaptığımız delegelik seçimlerimiz üyelerimizin yoğun katılımıyla Eğitim-Bir-Sen’e yakışır şekilde geçmiştir. Seçim sonucunda üyelerimiz 162 delegenin 123’ünü mevcut yönetimimizden yana kullanarak göreve devam kararı vermişlerdir. Bu anlamlı destekleriyle bizi tekrar göreve layık gören teşkilatımıza sonsuz teşekkürler. Eğitim-Bir-Sen seçimlerinin kaybedeni olmaz. Bugün seçime giren herkes kazanmıştır. Camiamıza hayırlı olsun” şeklinde açıklama yaptı.

 

OSMAN YAVUZ ÇOK RAHAT

 

Şanlıurfa’da gezmedik okul, derdini dinlemediği öğretmen bırakmayan Değişim Hareketi adayı Osman Yavuz verdiği güven merkezdeki 3 ilçede meyvelerini vermeye başladı.

 

67 delegeden 39’nu alan Osman Yavuz diğer ilçelerde yapacağı çıkarmaların ardından Eğitim Bir Sen Şube başkanı olmaya kesin gözüyle bakılıyor.

 

Şanlıurfa Eğitim-Bir Sen Değişim Hareketi Başkan Adayı Osman Yavuz, mevcut başkan İbrahim Coşkun’un zafer naralarını atmasına anlam veremediğini söyleyerek yapılan seçim hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Osman Yavuz “Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şubesinin merkez üç ilçede ve büyükşehirde bugün yapılan delege seçimlerinde 67 delegenin 39’unu Değişim Hareketi kazanarak ipi göğüslemiştir. Ancak mevcut il başkanı sanki İl Genel Kongresi yapılmış gibi bir hava estirmektedir. Unutmamalı ki bugün yapılan bir delege seçimidir ve İl Yönetimi Kongresi henüz yapılmamıştır. Ekim ayında yapılacak olan İl Olağan Kongresine katılacak tüm delegelerin özgür iradelerine ipotek konularak yapılan bu talihsiz açıklama asılsızdır ve kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…” dedi.


  • Cumartesi 33 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.5 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 31.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

BORSA

  • BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54