Seyyithan Atilla: Durnadan, yorulmadan Çalmadık Kapı Girmedik Gönül Bırakmayacağız”

Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla: "31 Mart'a Kadar Çalmadık Kapı Girmedik Gönül Bırakmayacağız”

BELEDİYE 15.03.2024 08:45:00 517 0
Seyyithan Atilla: Durnadan, yorulmadan Çalmadık Kapı Girmedik Gönül Bırakmayacağız”


Ak Parti'nin Ceylanpınar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Avukat Seyyithan Atilla, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özbek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Atilla, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.


Ceylanpınar'ın iddialı ismi Avukat Seyyithan Atilla, 31 Mart yerel seçimleri için hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Özbek Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Atilla, #GerçekBelediyecilik vizyonuyla vatandaşların desteğini kazanmaya kararlı olduğunu belirtti.

"31 Mart'a kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız" diyen Atilla, mahalle sakinlerine kendisine gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkürlerini iletti. Özellikle Mehmet Şah Nazlı, Seyfettin Boran, Mümin Atanır, Nurettin Atakan aileleri ve dostlarının desteğiyle genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını belirten Atilla, "Bu destek bizim için çok kıymetli. Hizmette sınır tanımayacağız, Ceylanpınar'ın her köşesine adalet ve kalkınma getireceğiz" dedi.

 

Mahalle sakinleri de Atilla'nın samimi ve etkileyici söylemleri karşısında büyük bir heyecanla desteklerini ortaya koyduklarını belirttiler. Özbek Mahallesi'nin bu desteğiyle daha da güçlendiklerini ifade eden Atilla ekibinden isimler, seçim çalışmalarının daha da hız kazanacağını ve halkla daha yakın temas kuracaklarını dile getirdiler.

Ceylanpınarlıların beklentilerini ve sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini sunmak için saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirten Atilla, "Herkesin sesi olmaya, herkesin taleplerine kulak vermeye devam edeceğiz" dedi.

Özbek Mahallesi sakinleri de Atilla'ya sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Seyyithan Atilla'nın 31 Mart'a kadar sürecek olan seçim çalışmaları, Özbek Mahallesi'nde ve Ceylanpınar genelinde yoğun bir şekilde devam edecek.
 

 


  • Cumartesi 33 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.5 ° / 21.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 31.9 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

BORSA

  • BIST 100

    9889,04%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,99% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2459,92% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4013,30% 0,54